Techniek is emotie Promo's Metaaljournaal | 2014-2015
Het magazine Metaaljournaal verschijnt vier keer per jaar.
In deze promo's maken we kennis met mensen die ook in het blad aan het woord komen en kondigen we de verschijning en het thema van een nieuw nummer aan.
De promo's worden geplaatst in de nieuwsbrief en op de website van OOM, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking.

Team

Team Hilgersom bestond
bij deze productie uit:

Coen Remmelts

camera en montage

Arjan Hilgersom

concept, art-directie en productie

Bert Meister uit Amsterdam vertelt over het ontstaan van de smederij en de functie die zijn bedrijf in de Amsterdamse wijk Oud-West vervult.
Henk Kluver is 92 jaar en gaat nog iedere dag naar zijn werk. Zelf vindt hij dat niets buitengewoons. 'Mijn werk is mijn hobby, ik heb er plezier in.'
John Juurlink is de praktijkopleider van Richard Nales: 'John is een uitstekend vakman. Zijn enthousiasme voor de metaalbewerking kan hij goed overbrengen en hij kan dingen heel duidelijk uitleggen.'
Kees Verschoor is een ondernemer met een sterke drang naar verbetering en vernieuwing. Om de productie te verhogen investeerde hij in de allernieuwste technieken en hij liet zijn medewerkers daarin meegroeien.
 
“Arjan weet in zijn briefing de kaders goed neer te zetten. Daarbinnen kan ik doen wat ik denk dat goed is, hij vertrouwt me volledig. Dat werkt erg prettig.”
Bettina Neumann - Fotograaf