Code of Conduct Show Online compliance trainingen

Medewerkers bij Booking.com worden gewaardeerd om wie ze zijn; ieders bijdrage aan het succes van Booking.com is uniek. Naast het stimuleren van ondernemerschap en het nemen van verantwoordelijkheid is het uiteraard van groot belang dat iedereen de geldende wetten en regels naleeft en werkt volgens de normen en waarden van de organisatie.

 

Team Hilgersom werd gevraagd om een serie compliance-trainingen te ontwikkelen die aansluiten bij de bedrijfscultuur. Een serie trainingen die niet alleen als verplichte kost wordt opgediend, maar vooral bijdraagt aan het begrip van wet- en regelgeving en het bewaken van de integriteit van de organisatie.

Team

Team Hilgersom bestond
bij deze productie uit:

Coen Remmelts
Olaf Stegink

camera en montage

Annemarie Hoeve

concept en redactie

Robert Vulkers

illustraties en animaties

Arjan Hilgersom

concept, regie, art-directie en productie

Een korte compilatie van de 'Do you know the Code of Conduct Show'

 

Geheel in lijn met de andere middelen die we ontwikkelden voor Booking.com hebben medewerkers de hoofdrol in deze online trainingscyclus in een format van een televisiemagazine. Inclusief reportages, presentatoren, studiogasten en een heuse quiz waarin de kennis van de deelnemer wordt getoetst.

 
“Met Arjan kun je heel goed over wissewasjes praten. Toch blijft professionaliteit een belangrijke waarde in de relatie: je moet op tijd je werk doen of goed uitleggen waarom het anders loopt dan het loopt.”
Rob Stolte - Designer (Autobahn)